KIPA-90 SALIBANDY 

   Salibandya Kitteeltä, Savo-Karjalan 2div.
              #kipasalibandy #salibandy #sb2div #savokarjala

KiPalle kauden ensimmäinen kotivoitto!

Kolmas kerta toden sanoo! KiPa kairaa kauden ensimmäisen kotivoittonsa, kun Varkauden Tarmo kaatui lukemin 11-7 (2-2, 3-3, 6-2). Peli oli pitkään tasaista vääntöä, mutta kolmannen erän edetessä pidemmälle KiPan ykkönen alkoi tehdä viime kaudelta tuttua tuhoa Tapsan johdolla ja omassa päässäkin selvittiin vähin vahingoin. Pisteet tulivat tärkeään paikkaan ja tästä on hyvä jatkaa!


Tehomiehiä laajalla rintamalla:

Tapsa 5+0
Henkka 0+4
Milli 1+2
Peqsi 2+0
Eko 1+1
Miksu 0+2
Edu 1+0
Rise 1+0
Jallu 0+1
Andylle 21 torjuntaa


KIITOS TALKOOLAISILLE JA YLEISÖLLE JOTA OLI TAAS TULLUT PAIKANPÄÄLLE MUKAVASTI!


Seuraava ottelu: perjantaina 11.11. Cremasters vs KiPa-90, Liikuntakeskus Enegy, Joensuu

Tässä vielä Niilo Hirvosen ottamia kuvia ottelusta!


http://kipa90.kuvat.fi/kuvat/2016+KiPa+Salibandy/2016-10-26-KiPa-VARTA/

Kausi käyntiin upealla 9-10 vierasvoitolla Kontiolahdella! 

KiPa kairaa kauden avauksesta hienon 9-10 voiton tiukkojen vaiheiden jälkeen! KiPa ei siis ole vielä hävinnyt 2 divarissa kertaakaan kauden avausottelua! Tavoite oli pitää päästetyt maalit alle kymmenessä ja tehdä itse vähintään 10 ja sehän täyttyi helposti! :)


Tapsa palkittiin KiPan parhaana pelaajana 4+2 tehoillaan! A-J:lta myös loistava peli hatullisen ja yhden syötön myötä! Maalilla Antti Swahne perus 41 torjuntaa! Huomion arvoista myös se, että tehoja tuli laajalla rintamalla, kun 9 eri pelaajaa pääsi pisteille! Tarkemmat tehot kuvissa.


Seuraavan kerran KiPa on tulessa jo ensi keskiviikkona kotihallissa, kun Apassit tulee vierailulle Vespeliin.

Ke. 5.10. Klo. 18.30 KiPa-90 vs Apassit!
NÄHDÄÄN SIELLÄ! #säbä #2div #savokarjala

Kotiottelut Kiteen Vespelissä kaudella 2016-2017

KIPA KIITTÄÄ KAUDESTA 2015-2016!

Kausi 2015-2016 on paketissa! Tavoitteena oli pitää sarjapaikka kivenkovassa 2.divisioonassa ja tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen siihen päästiin!


KIITOS yhteistyökumppaneille ja yleisölle!


ERITYISKIITOS kauden aikana KiPan kotiotteluissa talkoilemassa olleille toimitsijoille, kitskan ja lipunmyynnin väelle ja kuvaajille: Mari, Tiia, Jasmin, Asta, Kati, Mimmi, Maria, Mikko, Sakari, Jesse, Lari, Joonas, Timo, Iltsu ja Niilo sekä karsintapelin kuuluttaneelle Iirolle. Kiitos myös heille, kenen nimi listasta unohtui! <3

https://www.youtube.com/watch?v=VfB6itGGIQg

KIPA JATKAA 2.DIVARISSA MYÖS ENSI KAUDELLA!!!

BOOM!!! Sarja poikki viime kevään tyyliin suoraan kahdella voitolla! Tänään Kaavin Kaiku astui Kiteeläisen susilauman reviirille ja alfaurokset löytyi tiukan mittelön jälkeen kotiluolasta lukemin 7-5!! Edellinen kohtaaminen Kaavilla päättyi KiPan eduksi lukemin 9-11 AUUUUUU!!


ISO KIITOS KATSOMOON!!! Ilmassa oli suorastaan karnevaalitunnelmaa, mikä välittyi mahtavana energiana kentän tasolle! Oli upeaa pystyä tarjoamaan kotiyleisölle tärkessä paikassa vielä voittopeli kaikkien loukkaantumisten ja vaikeuksien jälkeen!! UPEA TIIMI!!!


Illan tehomiehet:

Eko 5+0
Tapsa 2+3
Henkka 0+2
Peqsi 0+1
Swahne 0+1 & 17 torjuntaa


Niilo Hirvosen ottamia ottelukuvia voit käydä ihastelemassa täältä:

http://kipa90.kuvat.fi/.../2016.../2016-03-22-KiPa-Kaavi

 

KARSINNAT ALKAVAT SUNNUNTAINA KAAVILLA!!

Karsintojen aikataulut ovat nyt selvillä ja ensimmäinen ottelu pelataan Kaavilla sunnuntaina 20.3. klo. 18.00. Kiteen Vespelissä jatketaan sitten tiistaina 22.3. klo. 19.30 ja kolmas ottelu pelataan tarvittaessa pääsiässunnuntaina 27.3. myöskin Kiteen Vespelissä tuolloin klo. 17.00!!


Kaikesta päätellen sudet ovat kummallakin paikkakunnalla nälkäisiä, joten näitä pelejä ei kannata missata! Laitetaanhan porukalla aikataulut jakoon ja lehterit täyteen!


TOSIPELIT ALKAA NYT!

VarTa parempi kotonaan luvuin 11-7!

Perjantaina 5.2. KiPa lähti vieraspelireissulle Varkauteen. Joukkueen pesäpalloilijat kisasivat halli SM-sarjaa Joensuun areenalla, joten runsaiden loukkaantumisien riivaama KiPa lähti matkaan entistäkin vajaamiehisempänä. 2 kentällistä saatiin jostain kuitenkin kaivettua jalkeille.


Ottelussa kamppailtiin tasalukemissa vielä kolmanessakin erässä, mutta viimeinen kymppi oli VarTan ja pisteet jäivät ansaitusti Varkauteen.


Tehomiehet:


Tapsa 2+3

Henkka 2+1

Mielo 1+0

Hynä 1+0

Rovasti 1+0

Veli 0+1

Jugi 0+1

Simo Sonne 40 torjuntaa


Ottelun kolmannessa erässä nähtiin myös vähän kyseenalainen tuomarishow, kun VarTan maalin takana käydyssä kamppailutilanteessa Tapio Niskanen tuupattiin yli laitojen ja tilanteesta annettiin kummankin joukkueen pelaajalle 5+20min pelirangaistus. Tästä ollaan protestoitu liittoon ja tällä viikolla varmaan saamme vahvistuksen jääkö tuomiot voimaan. Mikäli jäävät, niin KiPan tärkein pelaaja, pistepörssin kärki on pelikiellossa seuraavassa kotiottelussa, mikä pelataan Vespelissä keskiviikkona 17.2 Pisabaa vastaan.


Toimitus 10.2.2016 klo 12:20

KiPa ei pystynyt kukistamaan LeBaa kotonaan!

LeBa kävi Vespelin vierailulla keskiviikkona  27.1. Ottelu päättyi vierasjoukkueen voittoon 8-12. KiPa antoi tuttuun tyyliin ottelun alussa nopeasti kolme maalia eteen, mutta aikalisän jälkeen otti ne kiinni. Siinä oli kaava mikä toistui useammankin kerran ottelussa. LeBa pääsi vähän karkuun ja KiPa otti kiinni. Kolmannessa erässä KiPan kiri ei vain enää onnistunut ja pisteet lähtivät LeBan kyytiin Kontiolahdelle. 

KiPalta kuitenkin ehkä yksi kauden parhaista kotipeleistä tappiosta huolimatta.

Tehomiehet:

Eko 2+2
Mielo 2+1
Henkka 2+1
Tapsa 1+2
Topi 1+1
Hynä 0+1

Toimitus 10.2.2016 klo 12:16

KiPan taistelu ei riittänyt pisteisiin Nilsiässä! 

KiPa kävi torstaina 21.1. vierasreissulla Nilsiässä, missä jaossa oli tärkeitä pisteitä. Iso osa joukosta on sairastuvalla, minkä vuoksi reissuun saatiin vain kaksi kentällistä, josta osa oli tästäkin porukasta toipilaita. Kaikesta huolimatta pystyttiin antamaan ihan hyvä vastus yli kolmella kentällisellä pelanneelle kotijoukkueelle. 


Kuten aiemmatkin tämän kauden pelit, niin tämäkin peli oli maali-iloittelua ensimmäisen erän jälkeen tilanteen ollessa jo 6-3 kotijoukkueelle. Toisessa erässä nähtiin upea viiden minuutin pelijakso, missä KiPa nousi neljän maalin takaa 8-8 lukemiin ja takaisin peliin mukaan. Nilsiä pystyi kuitenkin räppäämään vielä pari maalia toisen erän loppuun. Kolmannen erän alkuun Welhot sai tärkeän 11-8 osuman, minkä jälkeen taisteltiin tärkeästä seuraavasta maalista, minkä lopulta noin 12 minuutin maalittoman jakson jälkeen sai kotijoukkue. Tämän jälkeen KiPalla oli neljä minuuttia armon aikaa, mikä osoittautui tällä kertaa liian kovaksi tehtäväksi kotijoukkueen tehden vielä yhden maalin KiPan verkkoon. Kyseessä taisi olla kauden ensimmäinen erä, missä KiPa ei saa maaliakaan.


Loppunumerot ansaitusti upeaa parkettipeliä parhaimmillaan pelanneelle sekä ylivoimatehokkaalle SB Welhot Nilsiälle 13-8.


Tehomiehet:

Tapsa 0+5

Eko 3+1

Topi 3+0

Henkka 1+0

A-J 1+0

Bönde 0+1


Jo ensi viikolla homma taas jatkuu Kiteellä todellisella herkkupalalla, kun vastaan tulee LeBa'96. Ottelussa jaossa lippuja ensi kesän Nallerokkiin, joten paikalle kannattaa ehdottomasti saapua!


Toimitus 22.1.2016 klo 19:34


Josba Akatemia kävi pisteet Kiteeltä luvuin 9-12

13.1. pelatun vauhdikkaan hurlumhei-pelin jälkeen Josba Akatemia ansaitusti parempi lukemin 9-12!

Tappion takaa löytyy paljon hyvääkin. KiPan jokainen kentällinen sai onnistumisia, mitä tarvitaan jatkossakin, mutta jälleen kerran omassa päässä soi liikaa.


Tehomiehet:

Tapsa 2+3
Henkka 1+1
Eko 1+1
Veli 1+1
Topi 1+1
Hynä 1+1
Mielo 1+0
Toso 1+0
A-J 0+1


Kiitos yleisölle jota oli saapunut paikalle läpi tuulen ja tuiskun ihan mukavasti!

ensi torstaina uutta matoa koukkuun, kun matkataan SB Welhot Nilsiän vieraaksi.

‪#‎pääpystyyn‬


Toimitus 18.1.2016 klo 21:54

Timantin kova kevätkausi käyntiin keskiviikkona 13.1.2016 Vespelissä ottelulla Josba Akatemiaa vastaan!

Kevätkaudella nähdään Kiteellä erittäin kovaa salibandyä, kun otteluohjelma näyttäisi tuovan tämän hetkisen sarjataulukon 4 kovinta joukkuetta (VehVe, Pisaba, LeBa ja Josba Akatemia) niihin neljään kotipeliin mitä on jäljellä. Syyskaudella KiPa ei onnistunut nappaamaan näiltä joukkueilta pistettäkään ansiokkaasta taistelusta huolimatta.


Josba Akatemiasta haetaan revanssia ensimmäisenä jo nyt keskiviikkona 13.1. Edellinen kohtaaminen näytti jo menevän hyvillä raiteilla, mutta Josban vahva toinen erä käänti kelkan ja siitä ei silloin enää toivuttu vaan hävittiin ottelu lopulta 9-7 lukemin.


Kaikki Vespeliin kannustamaan keskiviikkona! 


Toimitus 11.1.2016 klo 14:23

KiPa tärkeään 6-8 voittoon Cremastersista ennen joulutaukoa!

KiPa voitti Cremastersin toistamiseen tällä kaudella 18.12. pelatussa ottelussa Intersport Liikuntakeskuksessa.

Voiton myötä KiPa pudotti Cremut putoamiskarsintaviivan alapuolelle nousten itse pelkääjänpaikalta pois.


Cremut tarjosi huomattavasti vauhdikkaamman vastuksen kuin edellisessä kohtaamisessa Kiteellä, mutta KiPan ykköskentällä oli Tapsan johdolla jälleen lentokeli, mikä oli Cremuille liikaa. Loppunumerot 6-8.


Tapsa 6+2

Henkka 1+3

Eko 1+0

Jallu 0+1

Hynä 0+1


Toimitus 11.1.2016 klo 13:50

Cremasters - KiPa Intersport Liikuntakeskuksella TÄNÄÄN 19:30!

Tänään perjantaina 18.12 on aika katkaista tappioputki, kun KiPa matkustaa Cremastersin vieraaksi. Joukkue on nyt hävinnyt jo 3 ottelua putkeen ja omissa on soinut yli kymmenen kertaa pelissä. Nyt pitää saada puolustuspeli toimimaan että voidaan pelata voitosta. Paikkana Joensuussa Intersport Liikuntakeskus ja ottelu alkaa klo 19:30! Tervetuloa kannustamaan!

Toimitus 18.12.2015 klo 16:12

KiPa-90 Salibandy ja Superpesis tähdet YLE:n alueuutisissa! 

Pieksämäeltä vain kokemus käteen!

Pieksämäen Pisaba jatkoi kotivoittojensa putkea 20.11. pelatussa ottelussa KiPan kustannuksella numeroin 12-6. (2-4,3-2,7-0) KiPa pysyi hienosti mukana 2 erää Pisaban kovassa vauhdissa ja vakuuttavassa pallollisessa pelissä, mutta paketti hajosi 3.erässä, kun Pisaba pääsi lopulta rinnalle ja ohi. 

Ottelusta ei vauhtia ja fyysisyyttä uupunut ja pakko on antaa Pisaballe tunnustusta nopeasta pallollisesta ja pallottomasta pelistä parkettialustalla. Tunnustusta ansaitsee myös Pisaban kotiyleisö joka otti KiPan hienosti vieraakseen ja tunnelma oli katossa! Pidempääkin oli mukava tulla pelaamaan tuollaisen yleisön eteen, vaikka tällä kertaa tappio niskassa sieltä jouduttiinkin matkaamaan kotiin.

Ottelun tapahtumiin ja tilastoihin linkistä.

Seuraava peli jo keskiviikkona 25.11. Kiteen Vespelissä, milloin vastassa Coach Team Juuasta.

Toimitus 23.11.2015 21:54

KiPa takaisin voittokantaan!

VarTa kaatui Kiteellä keskiviikkona 4.11 pelatussa ottelussa hienosti  lukemin 12-7! Ykköskenttä oli jälleen tutun tehokas ja mukavasti saatiin muiltakin kentiltä onnistumisia. Kahdessa viimeisessä erässä KiPan viisikkopuolustus oli myös rautaa VarTan onnistuessa maalinteossa vain kahdesti. KiPa on nyt viiden ottelun jälkeen 4 pisteellä seitsemäntenä. Seuraavan kerran pisteistä taistellaan Pieksämäellä perjantaina 20.11. Pisaban vieraana. Kiitokset kotiyleisölle tuesta jälleen kerran!


Eko 4+2
Tapsa 3+2
Henkka 2+1
Mielo 1+2
Muri 1+2

Topi 1+0
Joonas 0+2

Antti 40 torjuntaa


Ottelun tilastot


Toimitus 6.11.2015 15:50

Joukkue tappioputkessa

KiPa:n pistesarake ei karttunut Kontiolahdella Lehmo Balls -96:n vieraana perjantai-iltana. Kotijoukkue LeBa oli tyly isäntä ja kirjasi voiton 12-6 lukemin. Loukkaantumisten ja poissaolojen vuoksi vain kahdella kentällisellä urakoinut KiPa pysyi pelissä hyvin mukana, LeBan pallonhallinnasta huolimatta, kolmannen erän puoleen väliin saakka jolloin tilanne oli vain 6-5 kotijoukkueelle. KiPa:n bensa kuitenkin loppui ja LeBa rallatteli viimeiseen 12 minuuttiin 6 maalia ja ratkaisi ottelun. KiPan parhaana palkittiin kaksi maalia viimeistellyt Sami Partanen. LeBan parhaana palkittiin liigakentiltä tuttu Tatu Könönen, joka iski hurjat 4+3 tehot. LeBan ykköskenttä Könönen, Korpelainen, Väänänen, Salmela, Laukkanen oli pitelemätön KiPalle ja iski 8 maalia.

Ottelun tilastot

KiPan tehot:
Topi 2+1
Tapsa 2+1
Eko 2+0
Henkka 0+1
Mielo 0+1

Kausi jatkuu heti tulevana keskiviikkona Kiteellä, kun vieraaksi saapuu Varkauden Tarmo. Viime kaudella myös kolmosdivaria pelannut VarTa oli molemmissa kohtaamisissa parempi, joten keskiviikkona on revanssin paikka! Nyt tarvitaan kotiyleisön tukea että saadaan joukkueen kurssi käännettyä!

Toimitus 31.10.2015 15:03

Sb Welhot Nilsiä parempi Kiteellä!

Keskiviikkona Kiteellä pelatussa kauden kolmannessa ottelussa Sb Welhot Nilsiä oli tyly vieras ja vei pisteet mukanaan 12-8 voitolla. KiPa johti ottelua avauserässä jo 4-1, mutta Welhot puolusti fiksusti saaden KiPa:n pelin puuroutumaan ja ratkaisi ottelun toisessa erässä vieden sen 5-1. Kolmannessa erässä Welhot karkasi jo 10-5 johtoon ja kun KiPa ei saanut kunnon loppukiriä aikaan, matkasi pisteet ansaitusti Nilsiään. KiPa on nyt kahden ottelun tappioputkessa ja seuraava ottelu ei myöskään ole helpoimmasta päästä. KiPa:n kausi jatkuu perjantaina 30.10 Kontiolahdella LeBa:n vieraana.

Ottelun tilastot:

http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/kipa-90-sb-welhot-nilsia/2996/160


Toimitus 25.10 11:19

Josba Akatemia vei voiton!

Perjantaina Joensuussa  Liikuntakeskuksella pelattu ottelu päättyi KiPa:n osalta tappion merkeissä. Kotijoukkue Josba Akatemia oli selvästi edellä pallollisessa pelaamisessa ja kirjasi ansaitusti voiton 9-7. KiPa oli johdossa ensimmäisen erän jälkeen jo 3-1, mutta toisen erän musta kymmen minuuttinen käänsi edun Josballe. Kolmanteen erään lähdettiin Josba Akatemian 7-5 johdossa ja Josba karkasikin jo 9-5 johtoon. Lopussa KiPa onnistui kaunistelemaan lukemia parilla maalilla, mutta voittoon asti ei kiri riittänyt. Loppulukemat siis 9-7. Onneksi otteluohjelma on nyt KiPa:n osalta tiivis ja seuraava ottelu pelataan jo heti keskiviikkona 21.10 Kiteellä. Vastaan asettuu Sb Welhot Nilsiä ja ottelu alkaa 18:30. Nyt kannustamaan KiPa takaisin voittojen tielle!


Ottelun tilastot:

http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/josba-akatemia-kipa-90/2993/160


Tapsa 3+1
Topi 2+0
Eko 1+1
Toso 1+0
Henkka 0+1
Tane 0+1
Veli 0+1

Antti 20 torjuntaa


Toimitus 19.10.2015 8:36

Seuraava ottelu Josba Akatemia!

KiPa kohtaa tulevana perjantaina 16.10 klo 19:30 Josba Akatemian Joensuussa Intersport Liikuntakeskuksella!

Toimitus 12.10.2015 8:47

Kaudelle räjähtävä lähtö!

KiPa-90 Salibandy-joukkueen urakka kakkosdivarissa alkoi keskiviikkona komealla kotivoitolla 14-5 (5-2, 5-0, 4-3) Kontiolahden Cremastersista. Energisesti pelanneen ja hyvällä liikkeellä kontiolahtelaiset tylsyttäneen KiPan voiton takuumiehinä häärivät odotetusti ykkösketjun Tapio Niskanen (5+0), Henri Kärki (2+3) ja Sami Partanen (2+4) sekä vahvaa tulosta varsinkin ylivoimalla tehnyt Jussi Hurskainen (3+2).


Suuri kiitos voitosta kuuluu myös erinomaisesti pelanneelle ja kiteeläisten parhaan pelaajan palkinnon pokanneelle maalivahdille Antti Swahnelle, joka venyi reikäpallon tielle peräti 39 kertaa ja nappasi lisäksi syöttöpisteen.


Ottelun alku oli todellista maalijuhlaa ja KiPa siirtyi Niskasen tekemällä maalilla johtoon jo 27 sekunnin pelin jälkeen. Vieraat tulivat tasoihin jo reilun minuutin päästä, mutta Partanen vei KiPan uudelleen johtoon vain 11 sekuntia tasoituksen jälkeen.


Jussi Hurskainen iski kiteeläiset kahden maalin karkumatkalle ylivoimalla reilun viiden minuutin pelin jälkeen, mutta vieraat eivät vielä tästä lannistuneet vaan tulivat jälleen melko nopeasti maalin päähän. Erän loppupuolella isännät kuitenkin repivät eron kolmeen maaliin Niskasen ja Ville Liukun osumilla.


Toinen erä alkoi vielä avauserääkin räväkämmin, kun Tapsa viimeisteli hattutemppunsa vain kolmen sekunnin pelin jälkeen. Mies lisäsi maalisaldoonsa jo neljännen osuman vajaan viiden minuutin kohdalla ja lähes heti perään Hurskainen iski illan toisellaan KiPan jo kuuden maalin karkumatkalle. Sami Mielonen lisäsi vieraiden tuskaa vielä ennen erän puoliväliä ja erätaukolukemat 10-2:een iski jälleen Niskanen.


Kolmannessa erässä kotijoukkueen peli hieman hajosi ja maaleja nähtiin molempiin päihin lähes tasatahtiin, mutta kuten numerotkin kertovat, ei kiteeläisten voitto ollut missään vaiheessa uhattuna.


Kiteeläisiltä kolmannessa erässä maaliverkkoa heiluttivat vielä Partanen ja Hurskainen kertaalleen sekä Kärki kahteen otteeseen. Huomionarvoista kauden avausottelusta oli myös kiteeläisten erikoistilannepelaaminen. KiPa selvitti ilman takaiskuja kaikki neljä alivoimaansa ja onnistui hyödyntämään ylivoimaansa kaksi kertaa neljästä yrityksestä.


KiPan kausi jatkuu 16.10. Joensuussa Josba-Akatemiaa vastaan ja seuraava kotiottelu pelataan 21.10., jolloin vastustajaksi saapuu SB Welhot Kuopiosta.


Ottelun tilastot:

http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/kipa-90-cremasters/2984/160


Tehomiehet:

Partanen 2+4*
Niskanen 5+0
Hurskainen J.  3+2*
Kärki 2+3
Liukku 1+1
Mielonen 1+1


Swahne 39 torjuntaa! (KiPa:n palkittu)

Toimitus 1.10.2015 klo 14:51

*korjattu tehot 5.10.2015 17:08

KiPan historiallinen salibandy-kausi käyntiin keskiviikkona!

Kiteen Pallon salibandy-joukkueen historian ensimmäinen 2-divisioonakausi starttaa keskiviikkona 30.9. Kiteen Vespelissä. KiPan salibandytaival on ollut viime vuodet lennokasta ja kaksi edellistä kautta on päättynyt nousujuhliin.


Sarjajärjestelmä on kiteeläisillä uusi, sillä 2-divisioonassa pelit pelataan yksittäisinä otteluina, eikä enää turnausmuotoisina. Sarja-avauksessa KiPan taidot testaa kontiolahtelainen Cremasters, joka on pelannut 2-divisioonaa jo useamman kauden ajan. Joten KiPa pääsee heti alusta kovaan testiin.


Sarjaan valmistautuminen sujui kiteeläisiltä erinomaisesti ja joukkue kaatoi viime keskiviikkona kotikentällään harjoitusottelussa Top-Teamin Savonlinnasta lukemin 15-10. Harjoitusottelun tulosta voidaan pitää erittäin positiivisena, sillä Top-Team pelasi vielä muutama vuosi sitten ykkösdivisioonassa.


KiPan joukkue koki viime kauden jälkeen muutamia muutoksia. Pois jäivät elämäntilanteiden muutosten tai loukkaantumisten vuoksi Toni Laakso, Simo Rahunen, Ville Hämäläinen ja Klaus Nyqvist. Ville Hämäläisen paluu kentille on kuitenkin mahdollinen kevätkaudella.


Uusina kasvoina joukkueessa pelaavat tällä kaudella maalivahti Antti Swahne, hyökkääjälupaus Antti-Jussi Toropainen sekä jo harjoitusottelussa tehokkaasti esiintynyt puolustaja Veli Kärki. Myös viime kauden pois ollut Ville Liukku tekee tällä kaudella paluun KiPan väreihin.


KiPan joukkueessa kaudella 2015-2016 pelaavat:


Simo Sonné  (mv)
Antti Swahne  (mv)
Veli Kärki
Jukka Karppanen
Pekka Saukkonen
Jari Lintumäki
Jari Sivonen
Teemu Leskinen
Tapio Niskanen
Henri Kärki
Sami Partanen
Ville Liukku
Topi Hurskainen
Sami Mielonen
Jussi Hurskainen
Joonas Hirvonen
Timo Hynninen
Mika Toropainen
Antti-Jussi Toropainen
Mikko Rouvinen
Ville HämäläinenKiPa-90 Salibandyn avausottelu siis keskiviikkona 30.9. kello 18.30 Kiteen Vespelissä. Yhteistyökumppanit tarjoavat otteluun vapaan sisäänpääsyn, joten kaikki kannustamaan jatkoa KiPan voitokkaalle salibandytaipaleelle!


Toimitus 28.9.2015 klo 14:34

Uusia yhteistyösopimuksia kaudelle 2015-2016!

Esittelyssä Raskaspari!


Raskaspari on Volvo merkkiin erikoistunut korjaamopalveluiden tuottaja jolla on vahva kokemus myös perävaunujen ja päällirakenteitten korjauksista.

Raskaan kaluston ammattilainen!

Toimitus 18.9.2015 klo 10:15

Mukaan talkoisiin!

Yritys, haluatko mainoksesi ottelutapahtumaan ja olla samalla tukemassa KiPa-90 salibandyn taivalta 2. divisioonassa! Tarjolla on seinä- sekä kaukalomainospaikkoja!


Ota yhteyttä yhteyshenkilöihin Pekka Saukkoseen (0400738697), Jukka Karppaseen (0504649070) tai sähköpostilla [email protected]

Kausihan starttaa jo 30.9!Toimitus 17.9.2015 klo 12:05

Korjausrakennus Ko-Rak Oy mukana tulevallakin kaudella!

KiPa-90 Salibandyn peliä rakentamassa tulevallakin kaudella Korjausrakennus Ko-Rak Oy!

Korjausrakennus Ko-Rak Oy on 2013 perustettu rakennusalan yritys, jolla on vankka kokemus rakentamisen ja suunnittelun haasteiden selvittämisessä uudis- ja korjausrakentamisen parissa.

www.korak.fi

Toimitus 14.9.2015 klo 15:16

Joukkueen toisena pääyhteistyökumppanina on Solenovo Oy!

Solenovo Oy on vuonna 1996 perustettu Joensuussa toimiva selainpohjaisia toiminnanohjauksen ja resurssienhallinnan ratkaisuja tarjoava ohjelmistoyritys. Solenovo on ollut joukkueen tukena jo useamman vuoden ja Solenovon logot tulevat myös olemaan näkyvästi esillä pelipaidoissa, ottelutapahtumissa ja mainoksissa.

Solenovo, ratkaisijan roolissa www.solenovo.fi

Toimitus 1.9.2015 22:35

OP Kitee jatkaa pääyhteistyökumppanina tulevalla kaudella!

OP Kitee tukee joukkuettamme tulevalla kaudella ja on toinen pääyhteistyökumppaneistamme. OP Kitee on ollut joukkueen mukana jo alkuajoista lähtien ja maakunnan vahvana pankkina haluaa olla myös jatkossa joukkueen matkassa. OP Kitee:n logot tulevat olemaan joukkueen pelipaidoissa, ottelutapahtumissa ja mainoksissa näkyvästi esillä.

Joko sinulle kertyy OP-Bonuksia? www.op.fi/edut

Toimitus 30.8.2015 10:39

Kausi käyntiin Vespelissä 30.9!

KiPa aloittaa 2. divisioona taipaleen tutulla ja turvallisella Vespelin parketilla keskiviikkona 30.9 klo 18:30 ja vastaan asettuu Cremasters! Koko kauden otteluohjelma on julkaistu ja KiPa:n otteluohjelma on seuraavanlainen:

30.9 KiPa - Cremastes (Vespeli Kitee)
16.10 Josba Akatemia - KiPa (IS-Liikuntakeskus Joensuu)
21.10 KiPa - Sb Welhot Nilsiä (Vespeli Kitee)
30.10 LeBa 96 - KiPa (Kontiolahden liikuntahalli)
4.11 KiPa - VarTa (Vespeli Kitee)
20.11 Pisaba - KiPa (Pieksämäen urheilutalo)
25.11 KiPa - Coach Team (Vespeli Kitee)
4.12 VehVe - KiPa (Pohjantien koulu Kuopio)
18.12 Cremasters - KiPa (IS-Liikuntakeskus Joensuu)
13.1 KiPa - Josba Akatemia (Vespeli Kitee)
21.1 Sb Welhot Nilsiä - KiPa (Nilsiän liikuntatalo)
27.1 KiPa - LeBa 96 (Vespeli Kitee)
5.2 VarTa - KiPa (Varkauden liikuntatalo)
17.2 KiPa - Pisaba (Vespeli Kitee)
26.2 Coach Team - KiPa (Juuan liikuntatalo)
4.3 KiPa - VehVe (Vespeli Kitee)

http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-2-divisioona-m2d-06-sk/160

Toimitus 20.8.2015 9:08

Uusia yhteistyökumppaneita joukkueelle!

Jaaman kyläyhdistys on liittynyt KiPa-90 Salibandyn yhteistyökumppaneiden joukkoon iloiseen! Vuokraa kylätaloa juhliin, saunomiseen tai ihan vain lomailuun! KATSO HINNAT! Parhaat jälkipelit pelataan Jaamantuvalla! http://www.jaama.fi/jaamantupa/

LA 25.7.2015 klo 10-14 Nallerock Katusähly 2015 !!

Kiteen Karhun Nallerock ja KiPa-90 Salibandy järjestävät Nallerock Katusähly 2015 turnauksen lauantaina 25.7.2015 klo 10-14 Kiteen Karhun piha-alueella.

Mukaan mahtuu 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta ja joukkueen suurin koko on 8 henkilöä. Turnauksessa noudatetaan katusählyn virallisia sääntöjä, jotka löytyvät täältä > http://floorball.fi/pelaaminen/katusahly/saannot/. Turnauksessa ei ole eri sarjoja junnu-, nais- tai miesjoukkueille, vaan pelit pelataan yhdellä avoimella sekasarjalla.

Osallistumismaksu on 25 € / joukkue ja osallistumismaksut menevät KiPa-90 Salibandy joukkueen tukemiseen.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja sähköpostitse > [email protected]. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen nimi, onko kyseessä mies-, nais- vai sekajoukkue ja yhteyshenkilön nimi yhteystietoineen. Otteluohjelma ilmoitetaan joukkueiden yhteyshenkilöille pian sen jälkeen kun joukkuemäärä on täynnä.

Tapahtuma on ikärajaton ja maksuton. Nallerockin laajennettu anniskelualue ruokatelttoineen palvelee koko päivän ajan (K-18).

Kerää kasaan kaveri- tai työporukka ja tule taistelemaan Nallerock Katusähly 2015 turnauksen voitosta - luvassa on hienoja palkintoja!

Yhteistyössä Kiteen Kaupunki

http://www.nallerock.fi/


Toimitus 1.7.2015 klo 15:00

Kiitos!

KiPa kiittää kaudesta 2014-2015!


https://www.youtube.com/watch?v=1KgEojjcGK4

KIPA PELAA ENSI KAUDELLA KAKKOSDIVARIA!!

KiPa voittaa täyden kotikatsomon edessä KLC:n 7-6 huikean trillerin jälkeen ja nousee tulevalle kaudelle salibandyn 2. divisioonaan! Ottelun ehdoton MVP Tapio Niskanen johtaa kapteenina joukkoja ja iskee uskomattomat 5+0 tehot! Vespelissä ei ollut yhtään penkkiä katsomossa tyhjillään ja tunnelma oli sen mukainen! KiPa kiittää huikeaa kotiyleisöä! Tätä pitää sulatella, pohdintaa kaudesta ja karsinnoista tulossa lisää! Nyt nautitaan!

Tapsa 5+0
Eko 1+1
Topi 1+0
Henkka 0+2
Tono 0+2
Hämis 0+1

http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/kipa-90-klc/34943/1852


Toimitus 25.3.2015 klo 22:15


KiPa hienoon avausvoittoon karsinnoissa KLC:sta!

KiPa haki todella maukkaan 10-8 vierasvoiton Polvijärveltä perjantaina ja siirtyi ottelusarjassa 1-0 johtoon! Seuraava ottelu pelataan Kiteellä keskiviikkona 25.3 klo 18:30 alkaen!

Tono 3+1
Tapsa 2+2
Muri 2+0
Eko 1+2
Henkka 1+2
Hämis 1+0
Topi 0+1

http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/klc-kipa-90/34942/1852


Toimitus 21.3.2015 klo 10:00


2. divisioonan karsinta!

KLC - KiPa perjantai 20.3 klo 19.00 Polvijärven vapaa-aikatalo

KiPa - KLC keskiviikko 25.3 klo 18:30 Vespeli Kitee

KLC - KiPa sunnuntai 29.3 klo 17:00 Polvijärven vapaa-aikatalo (tarvittaessa)

Lisää uutisia arkistossa

Yhteistyökumppanit