KIPA-90 SALIBANDY 

   Salibandya Kitteeltä, Savo-Karjalan 2div.
              #kipasalibandy #salibandy #sb2div #savokarjala

2014-2015 III-Divisioona

KiPa 2. div nousukarsintoihin!!

KiPan huikea kausi saa jatkoa, kun KiPa otti hienon 13-1 voiton kauden viimeisestä ottelusta Welhot Akatemiaa vastaan! KiPa kohtaa 2. divisioonan karsinnoissa Polvijärven KLC:n. Ottelusarja pelataan paras kolmesta, eli kahdella voitolla nousuun! KLC:lla on kotietu ja aloittaa kotona. Otteluohjelma varmistuu alkuviikon aikana!


Lauantain ensimmäisessä ottelussa In Team oli selvästi parempi ja vei pisteet ansaitusti lukemin 7-3. Ottelu alkoi KiPa:lta hengettömästi ja In Team hallitsi pallollista peliä lähes koko ottelun ajan. KiPa pyristeli vielä kahden maalin päähän tilanteessa 4-2, mutta In Team rokotti heti seuraavassa vaihdossa ja loppukiriä ei saatu aikaan. Näin lohkon kakkossija ansaitusti In Teamille.


Toiseen otteluun KiPa tuli todella sisuuntuneena. Welhot Akatemia meni alussa 1-0 johtoon, mutta tämän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. 13 maalia putkeen ja ottelu päätökseen kolmannen erän alussa! Ei jossitteluja. 2 pistettä sarjataulukkoon ja KiPan loppusijoitus kolmas (11V, 2T, 5H = 24p)


Päivän tehot


Laakso 6+4!!

Niskanen 3+4

Partanen 3+0
Kärki 2+2
Hurskainen T 1+4

Hurskainen J 1+0

Hämäläinen 0+1

Saukkonen 0+1


KiPa kiittää!

Runkosarja huipentuu tänään lauantaina!

KiPa kohtaa Ylä-Pyörön koululla Kuopiossa kauden viimeisessä turnauksessa In-Teamin klo 12.00 ja Sb Welhot Akatemian klo 14.00!

Homman nimi on se, että yhdellä pisteellä turnauksesta ollaan kolmen parhaan joukossa ja nousukarsinnoissa. In Team -ottelussa panoksena on lohkon kakkossija ja kotietu nousukarsintoihin!

KiPa lähtee hieman vajaalla kokoonpanolla matkaan, mutta kolme hyökkäyskenttää pitäisi saada kasaan!

Kevät, urheilijan parasta aikaa! Nyt jokaisella pelillä on merkitystä!


VarTa 26p
In-Team 23p
KiPa 22p       
Veikot 19p
'

Kipasalibandy 14.3.2015

KBC ja Dobris kaatuivat!

KiPa otti tärkeät voitot Ahmon koululta matkaan ja vankisti asemia sarjan kärkikolmikossa! Avausottelussa KBC kaati selvästi 13-6. Koko ottelun ajan KiPa oli kuskin paikalla ja toisesta sarjanousijasta ei ollut vastusta tälläkään kerralla. Toni Laakso oli pitelemätön ja iski tehot 5+2!!

Dobris kaatui huomattavasti tiukemman ottellun jälkeen lukemin 8-3. Dobris hallitsi peliä koko ottelun ajan mutta KiPan tiukka viisikkopuolustus piti Dobriksen poissa maalintekopaikoilta. KiPan vaaralliset ja sarjan nopeimmat hyökkääjät ratkaisivat ottelun vastaiskuista.

KiPa on kolmantena, kun 2 ottelua on enää jäljellä. Vastassa vielä In Team ja Sb Welhot Akatemia. Paikka nousukarsinnoissa on omissa käsissä ja sarjan kakkostila ratkaistaan In Team -ottelussa.


Päivän pisteniilot

Laakso 6+2
Kärki 2+5
Hurskainen T 2+3
Niskanen 2+2
Partanen 3+0
Hynninen 3+0
Hämäläinen 1+1
Hirvonen 1+0
Karppanen 1+0
Lintumäki 0+3
Mielonen 0+2
Saukkonen 0+1

Tilastot:
http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-3-divisioona-m3d-10-sk/85?id=2421&name=KiPa-90

KiPa kolmantena!!

KiPa on sarjassa kolmantena kun enää 4 ottelua jäljellä! KiPa otti Kuopion reissulta hienon 12-8 voiton FBI Iisalmesta ja Veikkojen kanssa pisteet tasattiin 8-8 lukemin.

KiPasta erityisen liekeissä olivat herrat Partanen, Niskanen Rahunen ja Kärki. Eko iski huimat 4+5 , Rahu 5+2, Henkka 2+4 ja pistepörssin kärkeen noussut Tapsa tykitti 5 maalia FBI:n verkkoon! Kauden ensimmäiset pelit pelannut Joonas Hirvonen näytti myös nopeuttaan ja nakutti 2+2 taululle! JuGi Karppanen osui myös vihdoin maalipuiden väliin ja melkoinen gorilla taisi kaverilta tipahtaa harteiltaan! Maalivahtikaksikko Sonne/Nieminen pelasi hyvän turnauksen, vaikka KiPa:n verkkoon tehtiinkin 16 maalia. Monet maaleista tulivat maskin takaa ja että joukkue ei ihan terävillään ollut omassa päässä. Etenkin peittopelissä ja kovuudessa omassa päässä oli joukkueella parannettavaa.

Maalikooste FBI Iisalmi -ottelusta FBI:n youtubessa!
https://www.youtube.com/watch?v=GsUWrVayCPQ

KiPa:lla on nyt 14 pelin jälkeen kasassa 8 voittoa, 2 tasapeliä ja 4 tappiota. 18 pisteellä KiPa on kolmantena kun VarTa johtaa 21p ja In Team toisena 21p. Neljäntenä oleva Veikot on kolme pistettä jo perässä. Kausi jatkuu 22.2 Siilinjärvellä kun vastaan tulevat KBC ja SB Dobris.

Turnauksen tehot
Partanen 4+5
Rahunen 5+2
Kärki 2+4
Niskanen 5+0
Hirvonen 2+2
Sivonen 0+4
Mielonen 1+1
Karppanen 1+0

Sarjan pistepörssi top 5

Tapio Niskanen (KiPa) 16 + 16 =  32
Perttu Kankkunen (In-Team) 16 + 15 = 31
Sami Partanen (KiPa) 19 + 10 = 29
Ville Miettinen (Sb Jaws) 21 + 7 = 28
Henri Kärki (KiPa) 15 + 12 = 27

Tulospalvelu:
http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-3-divisioona-m3d-10-sk/85

Viimeistä kertaa Studentialle sunnuntaina 1.2!

Sunnuntaina vastassa klo 15.00 Vuorelan Veikot ja klo 18.00 FBI Iisalmi.

KiPa kohtasi molemmat joukkueet syksyllä ja Veikot kaatui 5-0 ja FBI 7-3. Vastustajat ovat tosin parantaneet alkukaudesta huomattavasti ja FBI ottikin vakuuttavat voitot  Kiteen turnauksessa sarjäkärki In-Teamista ja Veikoista. Veikot on sarjassa neljäntenä vain 3 pisteen päässä KiPa:sta, joten tärkeitä pisteitä olisi taas jaossa!

KiPa:n päivän rosterissa tasan 2 kenttää + moket. Uusia kasvojakin on joukkueen matkassa, sillä Joonas Hirvonen pukee KiPa -paidan ensimmäistä kertaa päälle tänään. Voisin veikata että "Pönde" iskee pari häkkiä.

Maalikooste kotiturnauksen peleistä Youtubessa!

KiPa salibandyn Youtube-kanavakin heräilee vihdoin horroksestaan ja nyt sieltä voit käydä katsomassa VarTa ja Sb Jaws -pelien koosteet!

KiPa - VarTa
KiPa - Sb Jaws

Jaws kaatui tyylikkäästi!

Toisestakin ottelusta SB Jawsia vastaan kehkeytyi jännittävä aina lähes loppuun saakka. Liekö pitkä joulutauko ja sen tuomat lisäkilot syynä, että askeleen verran normaalitasosta varsinkin oman pään puolustuspelissä oltiin jäljessä, eikä molereillekaan tarttunut marjat totuttuun tyyliin. Päätöserän puolen välin paikkeilla SB Jawsilla oli mahdollisuus päästä niskan päälle ylivoimalla tilanteen ollessa 5-5, mutta parivaljakko Niskanen-Kärki oli toista mieltä ja järkkäsivät erittäin tärkeän 6-5 johtomaalin alivoimalla. Tuo tuntui olevan pelin kulminaatiopiste. Tämän jälkeen KiPa otti kuskinpaikan mennen aina 8-5 johtoon. SB Jaws pääsi vielä rokottamaan yhden maalin ja kokeilemaan viimeisillä minuuteilla ylivoimalla kuudella kenttäpelaajalla. KiPa laittoi kuitenkin naulan arkkuun ja pallon tyhjään pömpeliin. Asialla sama av-kaksikko. Loppu siis kuitenkin hyvin, kaikki hyvin ja SB Jaws kaatui lukemin 9-6.


Toisen pelin tehojyyrät:
Niskanen-Kärki 2+2 mieheen
Mielo-Hämis 2+1 mieheen
Muri 1+0
Topi 0+1
Rahu 0+1


Kaiken kaikkiaan vaikean turnauksen jälkeen voi 2 sarjapisteeseen olla tyytyväisiä. KiPa säilyttää paikkansa edelleen sarjakolmosena.


Kotijoukkueen peleihin oli saapunut mukavasti porukkaa lehtereille ja KiPan katsomo-kitskan palveluja oli mukavasti käytetty hyväksi.


KIPA KIITTÄÄ YLEISÖÄ JA TALKOOLAISIA!!!


Pelit jatkuvat Studentian parketilla Kuopiossa 1. helmikuuta.


‪#‎Marshall ‪#‎Stanmore ‪#‎djbönä

Tappio avauspelistä Kiteellä

Kotiturnaus käynnistyi kovatempoisella ottelulla ja KiPa:n tiukalla 8-7 tappiolla VarTaa vastaan. Ottelun alussa VarTa iski jokaisesta hyökkäyksestä maalin ja voitti selvästi ensimmäisen erän 5-2 lukemin! MItä pidemmälle ottelu meni, niin KiPa sai ottelun juonesta paremmin kiinni ja eroa saatiin kavennettua! Lopussa KiPa yritti saada tasoitusta ilmaa maalivahtia mutta kunnon loppumylläkkää ei saatu aikaiseksi. VarTa:n paremman viimeistelyn  ja alun KiPan nukahduksien ansiosta pisteet matkaavat Varkauteen. 


Tehomiehet

Eko 3+1
Tapsa, Topi 1+1

Ville 0+2
Mielo, Muri 1+0

Henkka, Rahu 0+1


Klo 19 vastassa SB Jaws!! Tulkaahan hallille katsomaan!! 


http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/-/85

Kotiturnaus Vespelissä lauantaina 10.1.2015!!

Kauan odotettu kotiturnaus pelataan nyt tulevana lauantaina Kiteellä Vespelin parketilla! KiPan salibandymiehistö kohtaa klo 10.00 Varkauden Tarmona ja päivän viimeisessä ottelussa klo 19.00 SB Jawsin Kuopiosta! Kyseiset jokkueet ovat aikaisempina vuosina pelanneet 2. divisioonaa joten vastus on kovin mahdollinen tässä sarjassa. Edellisessä kohtaamisessa VarTa oli parempi  7-5 ja hailauman kanssa pisteet tasattiin KiPa:n kolmannen erän nousun jälkeen 7-7! On siis revanssin paikka! Nyt kaikki katsomaan 3. divisioona salibandya Kiteelle ja kannustamaan KiPa voittoon!!

Vamos!!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Sarjakärki kaatui!!

KiPa otti jälleen vakuuttavasti 4 pistettä Kuopiosta! RautU kaatui 7-0 ja sarjassa tappioton In-Team 9-6!

IN-Team ja RautU vastassa Kuopiossa 13.12

KiPa:lla on edessä tulevana lauantaina kova koitos Studentian turnauksessa. Klo 12. vastaan tulee RautU, joka pyyhki KiPalla lattiaa 8-2. Kyseinen ottelu oli ohi ensimmäisen erän jälkeen, jonka RautU vei 5-0. Tällä kertaa KiPa on valmis heti ottelun alusta ja revanssi otetaan! Tästä tunnin huilin jälkeen vastaan asettuu sarjan ylivoimaisesti kovin joukkue In-Team. Itseasiassa joukkue on kovin sitten Leban edustuksen, minkä Kipa on kohdannut. In-Team ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua 5-, 4- ja 3- divarissa. Joukkueessa pelaa divaritason pelaajia ja on kivenkova. KiPa ja In-team ovat kohdanneet kerran Suomen cupissa viime kaudella. Alkulohkon ottelussa In-Team pyöritteli 6 pelaajalla KiPan nurin 4-1. Tänään olisi pikkujoulujen kunniaksi mukava ottaa näinkin kova päänahka reissulta mukaan!

Seuraa heitä: 
In-Team #86! Pehmeimmät kädet tässä divarissa, nakuttanut jo hurjat tehot alkukaudesta, mm 8p yhteen otteluun. Pelaaminen näyttää todella helpolta ja pilkettä näyttää olevan silmäkulmassa jatkuvasti. Miten kaveri saadaan pysäytettyä, siinä haastetta!

KiPa Niskanen&Kärki: Kaksikko on alkanut löytämään toisensa pelikentällä kiitettävällä teholla, yhteensä he ovat paukuttaneet 31pistettä jo! Kaksikko löytää toisensa silmät kiinni vaikka joulumarkkinoilta ja nyt ovat reeneissäkin päässeet hieromaan kuvioita. Tänään on lupa odottaa jälleen vaikka mitä!

TSEMIÄ KIPA!!

Tapsa, Eko, Topi, Rahu ja Tono Karjalainen All Stars miehistössä Josbaa vastaan!!

4 pistettä ja neloseksi!!

KiPa:lta vakuuttava esitys Varkauden turnauksessa! KiPa kaatoi KBC:n 9-1 ja tämän jälkeen FBI Iisalmesta kaatui luvuin 7-3! Molemmissa peleissä KiPa oli selvästi vastustajaa edellä ja voittajista ei jäänyt epäselvyyttä! Maalintekijöitä oli laajalla rintamalla ja molemmat maalivahdit pelasivat erittäin varmasti! KiPa nousi sarjataulukossa jo neljännelle sijalle! Seuraavassa turnauksessa 13.12 onkin vastassa In-Team, joka ei ole hävinnyt peliä sarjassa vielä ollenkaan. KiPa on valmis!

Päivän pistemiehet

Tapsa 2+6, Henkka 3+2, Rahu 3+2, Eko 3+1, Ville 2+1, Muri 1, Topi 1, Teemu 1, Jallu 0+2, Sivi 0+1 ja Rovasti 0+1

Sarjataulukko

http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/-/85?id=2421&name=KiPa-90

Kohti Varkautta!

Pelipäivä! Tänään lauantaina vastassa Varkauden liikuntatalolla klo 16.00 KBC ja klo 18 FBI Iisalmi! Päivän vastustajat majailevat sarjataulukossa KiPa:n kannassa, eli äärimmäisen tärkeät pisteet jaossa! Keskiviikon treeneissä oli jo vauhdikasta peliä, toivottavasti tänäänkin kipalaisten tossu liikkuu parketilla!

Seuraa KiPa:n facebookkia niin pysyt päivän tapahtumissa mukana! Lets gou KiPa!

KiPa sarjassa seitsemäntenä!

KiPan pistepotti lihoi kolmella pisteellä Kuopion turnauksessa! KiPa otti hienon voiton SB Dobriksesta 6-4 ja tasasi pisteet SB Jawsin kanssa lukemin 7-7! Päivä tarjosi jälleen jännitysnäytelmiä. Jaws pelissä KiPa oli jo tappiolla 7-3 lähdettäessä päätöserään. Joukkue päättikin erätauolla että peli ei ole ohitse ja kolmas erä vietiin 4-0 ja pisteet tasattiin! Toiseen otteluun KiPa sai tästä virtaa ja ottelua mentiin tasatahtiin loppua kohden. Minuutti ennen loppua vastustajan pelaaja otti turhan jäähyn protestoinnista ja kapteeni Tapio Niskanen tykitti heti ylivoimalla KiPan johtoon valtavalla lämärillä lähes puolesta kentästä! Dobriksen loppukiri katkaistiin tekemällä kuudes maali tyhjiin! KiPalla on nyt kasassa kuuden ottelun jälkeen viisi pistettä ja suunta on ylöspäin! Sarja jatkuu lauantaina 22.11 Varkaudessa.

Päivän tehomiehet
Henkka 5+1
Topi 2+3
Tapsa 2+3
Eko 2+0
Ville 1+1
Jussi 1+1
Simo 0+1

KiPa:n pelaajia ehdolla Karjalainen All Stars -joukkueeseen!

KiPa:lta ehdolla peräti 5 pelaajaa perinteiseen Karjalainen All Stars vs Josba -otteluun. Yleisöäänestys Karjalaisen joukkueeseen on alkanut ja KiPa:sta ehdolla ovat Tapsa, Rahu, Eko, Muri ja Topi! Linkistä äänestykseen!

http://www.karjalainen.fi/mielipiteet/mielipiteet/blogit/item/58905-aanestys-all-stars-joukkueeseen-alkaa

Historialliset pisteet Iisalmesta!

Kipa:n säbäjengi otti historialliset avauspisteet kolmosdivarista Iisalmen tunauksesta. Vuorelan Veikot kaatui tiukan puolustuksen avulla selkeästi luvuin 5-0! Päivän toisessa ottelussa Sb Welhot Akatemia oli terävempi vieden pisteet 8-5 voitolla. KiPa on nyt neljän pelatun ottelun jälkeen  sarjassa kahdeksantena.


In-Team       7p
Sb Welhot    7p

RautU Sb     6p
VarTa             5p

Veikot            4p

Sb Dobris     3p
Sb Jaws       3p
KiPa 90         2p
KBC               2p
FBI                 0p


Kipa top 5 neljän matsin jälkeen

Eko 5+2
Topi 4+3
Tapsa 3+3
Rahu 1+3
Peksi 0+3Kausi jatkuu 1.11 Kuopiossa!


Iisalmeen!

Sarja jatkuu tänään lauantaina 11.10 Iisalmessa. Vastassa klo 15.00 Veikot ja klo 17.00 SB Welhot Akatemia. KiPa lähtee jälleen lukuisten poissaolojen vuoksi seuraavalla kokoonpanolla koitokseen:

Hynä - Tapsa - Henkka
     Sivi - Toso

Topi - Rahu - Eko
     Peksi - Jugi
Klasu

Maalilla Simo ja Hemi

3. divari käyntiin tappioilla

KiPa:n taival 3. divisioonassa käynnistyi Kuopion studentialla. Kotiintuomisina ei tällä kertaa ollut kuin kokemusta. VarTa oli tiukan kamppailun jälkeen parempi 7-5 ja RautU selvästi parempi luvuin 8-2.
11.10 sarja jatkuu Iisalmessa!

Päivän tehomiehet:
Tapsa 2+2
Eko 2+1
Topi 1+2
Jallu 1+0
Muri 1+0
Peksi 0+1
Hynä 0+1

Joukkue tulevalle 3div kaudelle

KiPan rosteri vahvistuu Lieksan Innossa viime kaudella yhteensä 134 tehopistettä iskeneellä kaksikolla Tapio Niskanen ja Henri Kärki. Herrat löysivät jo lupaavasti toisensa harjoitusottelussa, iskien yhteensä 5 tehopinnaa. Tervetuloa!

Kipan salibandyhistorian suurin kolaus puolestaan koettiin, kun joukkue menetti armottoman maalintekijän, ikitaistelijan ja Kipan pelitavan ruumiillistuman Heikki Honkasen pääkaupunkiseudun sykkeeseen! Tsemiä jatkoon Heksa!

Rosteri ei vielä ihan lopullinen, sillä parin kovan pelimiehen jatko varmistuu myöhemmin.
Katso joukkue!

https://www.facebook.com/Kipasalibandy

KiPa - Spartak Joensuu 5-4 ja.

KiPa otti niukan voiton Spartak Joensuusta Joensuun Areenalla pelatussa harjoitusottelusta! Voittomaalin iski Topi Hurskainen jatkoajalla. Pelistä jäi kuitenkin paljon parannettavaa joka osa-alueelle sunnutaille. Tästä se lähtee!

Tehomiehet: Topi 2+0, Tapsa 2+0, Simo 1+0, Tono 0+2, Henkka 0+3

Harjoitusottelu Spartak Joensuu:ta vastaan tänään klo 20.00

KiPa valmistautuu tulevaan kauteen pelaamalla tänään torstaina Joensuun Areenalla Spartak Joensuuta vastaan harjoitusottelun. Samalla julkistetaan joukkue tulevalle kaudelle ja uusia sopimuksia on luvassa! Nyt kannattaa ottaa seurantaan KiPa:n facebook- ja twitterkanavat seurantaan!

3. divisioona alkaa sunnuntaina Kuopiossa!

Kiteeläisen salibandyhistorian ensimmäinen 3.divari kausi on starttaamassa tuota pikaa.

Muistellaanpas kuitenkin vielä hetki viime kautta, joka alkoi Suomen Cup-karsinnoilla Parikkalasta. Sieltä raivattiin kuin raivattiinkin tie jatkoon lopulta upeasti aina Tampereella järjestettyyn finaalitapahtumaan saakka, jossa Sastamalan Woima oli pakko tunnustaa paremmaksi joukkueeksi lukemin 2-7. Sarjapelitkin meni aika mukavasti mukiin, kun 18:sta ottelusta kairattiin 13 voittoa ja 4 tasapeliä häviten siis kauden aikana ainoastaan kerran. Kirsikkana tietysti nousukarsinta pelin loistava 7-2 voitto Kola-KB:stä.

Suomen Cuppiin ei tänä vuonna lähdetty mukaan vaan katseet on vain ja ainoastaan sarjapeleissä. Kauden 2014-15 vähimmäistavoite on pitää sarjapaikka ja tehdä mahdollisimman paljon kiusaa Nopealla "Yläkolmio"-pelitaktiikalla kaikille sarjan joukkueille.

KAIKKI MESSIIN tsemppaamaan Säbäkipa koviin suorituksiin myös sarja-astetta ylempänä kaudella 2014-2015!!

Kauden ensimmäinen turnaus Kuopion Studentialla 28.9. vastassa VarTa ja RautU. KÄSIÄ KUOPIO!!

2013-2014 IV divisioona

KIPA KOLMOSEEN!!!

KiPa voitti 3. divisioonan nousukarsintaottelussa Kola-Gb:n luvuin 7-2! Tämä tarkoittaa sitä, että Kiteellä pelataan ensi kaudella ensimmäistä kertaa salibandyn 3. divaria!!

MESTARIT 2014!!

KiPa-90 salibandy on voittanut Savo-Karjalan nelosdivisioonan lohkon 19 mestaruuden!

Kipa päätti runkosarjan tyylikkäästi kahdella voitolla. Mestaruus varmistui jo ensimmäisessä pelissä, jossa KiPa murjoi FB JoPa:n tylysti 13-5 lukemin! Toisessa ottelussa ESB pisti Kipan aika ahtaalle halliten pallollista peliä läpi ottelun, mutta maalintekopelissä se ei vielä riitä. Tasaisten vaiheiden jälkeen Kipa löi viimeisen maalin tyhjiin. Loppu numerot 4-6 KiPa:lle.

Näin ollen Kipa hävisi kaudella vain yhden ainoan pelin ja vieläpä juuri Esb:lle, joten kaunis revanssi saatiin vielä siitäkin tähän kauden loppuun. Lisäksi kaikki muutkin mahdolliset seuraennätykset laitettiin uusiksi.

Haasteet jatkuvat nousukarsintaottelun myötä lähiviikkoina. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin!

On kyllä meillä hieno jengi! Kiitos kaikille!

Kauden huipennus lauantaina 15.3 Intersport liikuntakeskuksella!

Kauden viimeinen turnaus pelataan tulevana lauantaina Intterin matolla. KiPa johtaa sarjaa 2 pisteellä ennen Kola-Gb:tä, joten 2 pistettä riittää KiPalle sarjan voittoon! Vastassa klo 15 Fb JoPa ja klo 18 Esb!
Tätä ei kannata jättää välistä!

Hienot voitot tuliaisena!

KiPan säbäjäbät ottivat hienot voitot Pyhäselästä ja HeKistä ja jatkavat vakuuttavaa menoa kohti sarjan voittoa! Pyhis kaatui lukemin 12-4 ja HeKi 6-2! KiPa johtaa sarjaa 2 pisteellä ennen Kola-Gb:tä kun sarjaa on pelaamatta enää kaksi ottelua.

Gameday!

Tänään lauantaina 1.3.2014 Intterin matolla vastassa klo 15.00 Pyhis I ja klo 17.00 HeKi! Panoksista on turha puhua, sillä jokaisella pelillä on merkitystä tasaisessa sarjassa! KiPa lähtee matkaan hieman vajaamiehisenä, mutta helpolla ei meiltä pinnoja irtoa. Siitä lähdetään että kärjessä ollaan kauden loppuun saakka!

Jos ei muuta tekemistä tänään, niin kannattaa nyt ainakin tulla katsomaan kun Jugi avaa kauden maalitilinsä! :)

Vene jäi kaatamatta

Sarjapelit jatkuivat mukavasti ilman tappioita. Enon vene jäi kaatamatta sillä Kola GB:n pelattiin kanssa 4. tasapeli putkeen. Tällä kertaa loppulukemat olivat 2-2. Ottelu oli tasainen KiPa oli jälleen tappiolla kolmannessa erässä 2-0, mutta ensin Johtaja Hurskainen iski vastustamattoman kavennuksen ja melko pian tämän jälkeen Teemu Leskinen tykitti kauden avausmaalin Hämäläisen syötöstä ja peli tasoihin! Viimeisessä hyökkäyksessä Teemulla oli vielä paikka ratkaista ottelu KiPa:lle mutta veto sujahti harmittavasti ohi maalin!

Toisessa pelissä Kipa oli odotetun vahva Leba II:sta vastaan vieden pelin 9-2. Ottelussa nähtiin hienoja kiteeläissommitelmia ja tehopisteitä kirjasikin usea pelaaja! Tehokkaimmat olivat Laakso 3+1, Rahunen 3+0, Lintumäki 0+3 ja Toropainen 2+1!

KiPa jatkaa kärjessä 2 pisteen turvin ennen Kola-Gb:tä. Kautta on pelaamatta 4 ottelua!

Enon venettä kaatamaan!

Sarjakärki KiPa matkustaa tänään sunnuntaina Enoon! Vastassa heti alkuun Enon omat pojat Kola-GB. KiPa:han ei ole koskaan voittanut kyseistä jengiä sarjapelissä, tänään on sen aika!

Toisessa ottelussa vastaan asettuu nuoret Leba:n kakkosjengiläiset. Ensimmäisessa ottelussa KiPa otti selkeän voiton, tänään on varmasti tulossa tiukempi ottelu. Ei muuta kuin tossua liikkeelle ja palloa verkkoon!

Tappio Tampereelta

Tappio tuliaisena KiPa:lle Suomen Cupin haastajafinaalista Tampereella. KiPa oli valmiina ja dominoi ensimmäistä erää vieden sen kuitenkin vain 0-2. Maalikehikot ja vastustajan maalivahti pitivät lukemat aisoissa. Toinen erä tasoittui kummasti ja kaveri alkoi saada pallohallinnan itselleen. Sastamala hiipi rinnalle ja lukemat kolmanteen erään lähtiessä 2-2. Kolmannessa erässä kävi ote pikkuhiljaa kääntymään Sastamalan Woimalle entistä enemmän ja lopussa lukemat repsahtivat tylyiksi 2-7. Tunnustusta kuitenkin kovalle vastustajalle! Tie käy varmasti aika nopeasti 2. Divari sarjatasolle. ONNEA VIELÄ SASTAMALAN WOIMA!


Todella iso kiitos SOLENOVO OY:lle cup-taipaleen sponsoroinnista! Ilman yrityksenne tukea tämä hieno kokemus olisi jäänyt kokematta. Vilpitön KIITOS!

Ps. Kiitos myös uskollisille KiPa-faneille, jotka matkustivat Tampereelle asti kannustamaan! :)


http://salibandyliiga.fi/uutiset/salibandyliiga/sastamalan-woimalle-haastajafinaalin-voitto


Kuvagalleria Topi Naskali

Ohessa vielä maalikooste ottelusta KiPa:n Youtube kanavalta.

LAUANTAINA TAMPEREELLE!

Joukkueen yksi kauden kohokohdista on tulevana lauantaina Tampere Areenalla pelattava Teho Sport Suomen Cupin haastajafinaali Sastamalan Woimaa vastaan! Haastajafinaalissahan siis pelaavat pisimmälle cupissa selvinneet 4-6 divisioonan joukkueet! Päivän aikana pelataan miesten ja naisten finaalit, sekä miesten pikku- ja haastajafinaali. KiPa:n ottelu alkaa klo 20.45 ja lippuja saa ennakkoon koko finaalipäivälle lippupalvelusta! Nyt kaikki kannustamaan KiPaa Tampereelle!!

Salibandyliigan sivut: TEHO Sport Suomen Cup 2014


Alla vielä finaalipaikan ratkaisseen ottelun maalikooste!

Uusi vuosi käyntiin kahdella voitolla!

KiPa aloitti vuoden 2014 kahdella hienolla voitolla! Interin matolla lauantaina 18.1.2014 kaatuivat Pyhäselän kakkosjoukkue 8-3 sekä FB JoPa 4-1. Päivän tehokkaimmat kiteeläiset olivat Hurskaisen Topi tehoin 3+2, muutama maaleista todella hienoilla kanteilla sekä Rahusen Simo tehoin 1+3. KiPa jatkaa sarjakärjessä 19 pisteellä, toisena hengittää Kola-Gb 17 pisteellä. Joukkeet kohtaavatkin seuraavassa turnauksessa Enossa!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014!

Pelit jatkuvat 18.1.2013.

KiPa rytinällä sarjakärkeen!!

Kotiturnaus ei olisi voinut paremmin sujua! KiPa otti hienot voitot molemmista peleistä, ensin kaatui TDy 8-3 ja Lieksan Into murskattiin 13-6!! Samalla KiPa siirtyi sarjan kärkipaikalle 15 pisteellä, Lieksan Innon tullessa toisena 14 pisteellä.  


Päivän tehokkaimmat:

Ville 4+1

Topi 3+2

Simo 3+2

Toni 3+1


Kotiturnaus lauantaina 14.12

On taas aika vuodesta kun salibandykaravaani vierailee Kiteellä Vespelin parketilla. KiPa:n isännöimä turnaus pelataan nyt lauantaina 14.12.2013.

KiPa saa aamulla kymmeneltä vastaan Tuupovaaran Dynamon. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa KiPa oli vahvempi ja otti tiukan 3-2 voiton. Tästä kauden avausottelusta on kuitenkin jo aikaa ja molempien joukkueiden peli on mennyt eteenpäin. TDy majailee jo sarjan kärkitilalla, eli KiPa saa todellakin esittää parastaan kotikaukalossaan! Tulosveikkaus 5-4 KiPa:lle.

Turnauspäivä päättyy KiPa:n ja Lieksan Innon kohtaamiseen. Pisteet tasattiin edellisessä turnauksessa ja on varmaa että tästä pelistä tulee yhtä vauhdikas ja kiihkeä. Innon maalitykki Niskanen jäi ilman maalia edellisessä kohtaamisessa ja on varmaa että tämä ei tule toistumaan pienessä Vespelin kaukalossa. KiPa:n tuleekin iskeä koko joukkueen voimin palloa verkkoon, mikäli tästä halutaan voitto. Ottelusta on tulossa runsasmaalinen ja katsojille varmasti mielenkiintoinen ottelu katsoa! Tulosveikkaus 8-6 KiPa:lle.


Päivän otteluohjelma

klo 10 TDy – KiPa
klo 11 PyU – PyU II
klo 12 HeKi – JoPa
klo 13 TDy – PyU
klo 14 PyU II – HeKi
klo 15 ESB – LeBa 96 II
klo 16 JoPa – Kola-GB
klo 17 LeBa 96 II – Into
klo 18 Kola-Gb – EBS
klo 19 Into – KiPa

KiPa:n kahvio palvelee myös koko päivän! Tervetuloa!


KiPa porskuttaa!

KiPa:n salibandyjoukkueen hienot otteet jatkuivat Intersport Liikuntakeskuksella lauantaina 23.11. KiPa otti hienon voiton Pyhäselän Urheilijoista vauhdikkaan pelin jälkeen lukemin 8-7. Toisessa ottelussa KiPa tasasi pisteet Lieksan Innon kanssa 6-6. Päivän tehomiehiä olivat herrat Hurskainen J. ja Hämäläinen, molemmat keräsivät 6 tehopinnaa mieheen päivän peleistä! Pelit jatkuvat seuraavaksi sitten kotona KITTEELLÄ lauantaina 14.12.2013! Klo 10.00 vastassa Tuupovaaran Dynamo ja päivän päättää kuuma taistelu Lieksan Innon kanssa klo 19.00!

Sarjataulukko
Pistepörssi

Tappio ja murskavoitto tuliaisena Joensuusta!

KiPa kärsi kauden avaustappion lauantaina 2.11 ESB:lle luvuin 6-3. Rivit kasattiin hienosti toiseen otteluun ja LeBa-96 II kaatui tylysti 12-1. KiPa on edelleen neljäntenä sarjassa, vain 2p jäljessä Lieksan Intoa.

Muri KiPa:n tehoikkain

Jussi Hurskainen KiPa:n sisäisen pistepörssin kärjessä tehoilla 4+4!

Katso koko joukkueen tehot pistepörssistä.

KiPa jatkaa tappioitta

Kiteen Pallon salibandyjoukkue jatkaa tappioitta Savo-Karjalan 4. divisioonassa. Sunnuntaina Kontiolahdella KiPa pelasi 6-6 tasapelin sarjakärki Kola Gb:n kanssa ja voitti sarjan hännillä olevan HeKi:n lukemin 7-5.

Kola-Gb ottelussa oli vauhtia ja vastassa oli myös entisiä liigatason pelureita. KiPa siirtyi ottelun puolessa välissä 4-1 johtoon, mutta Kola-Gb tuli kolmannessa erässä rinnalle ja nakutti taululle jo ratkaisevan tuntuiset 6-4 lukemat. Viimeisen minuutin KiPa pelasi kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia ja Jussi Hurskainen toi KiPan maalin päähän ajassa 44.29. Tämä ei riittänyt KiPa:lle, vaan debyytin tehnyt Toni Laakso sivalsi vastustamattomasti ottelun tasoihin loistavasta Simo Rahusen tarjoilusta vain 4 sekuntia ennen loppusummeria! Pisteet tasattiin 6-6 lukemin.


Maalintekijät:
Jussi Hurskainen 2+1
Toni Laakso 2+0
Sami Partanen 1+1
Pekka Saukkonen 1+0

Parin tunnin huilin jälkeen vastaan asettui sarjataulukon hännillä majaileva HeKi. Ottelun tempo ei ollut läheskään niin vauhdikas mitä päivän ensimmäisessä ottelussa ja KiPa siirtyikin kuskin paikalle heti ottelun alussa Partasen ja Heikki Honkasen maaleilla. Helpon alun jälkeen KiPa:n peli laiskistui ja HeKi tuli jo rinnalle toisessa erässä ilmaveivimaalilla. Tämä riitti ärsykkeeksi KiPa:lle ja joukkue takoi minuutin sisään kolme maalia ja ratkaisi pelin siihen paikkaan. Lopussa HeKi kaunisteli lukemia, mutta Rahunen iski viimeisen niitin tyhjään maaliin 19 sekuntia ennen loppua. Pisteet siis Kiteelle lukemin 7-5.


Maalintekijät:
Laakso 2+0
Hurskainen 1+2
Partanen 1
Honkanen 1
Sivonen 1
Rahunen 1

KiPa on kahden voiton ja kahden tasapelin jälkeen sarjassa neljäntenä, tosin vain pisteen kärkijoukkue Kola-Gb:ta perässä. Seuraavat pelit ovat lauantaina 2.11 Intersport Liikuntakeskuksella Joensuussa.


Kauden toinen turnaus Kontiolahdella sunnuntaina 20.10.2013

Vastassa klo 11.00 Markus Ketosen tähdittämä Kola-Gb ja klo 14.00 aina vaarallinen HeKi.

Voit seurata ottelutapahtumiaa Kipasalibandyn Facebookista sekä Twitteristä!
Nyt ne seurantaan ja Kontiolahden liikuntahallille kannustamaan!

Kausi Avattiin voitolla ja tasapelillä

TDy - Kipa 2-3 (0-0, 1-0, 1-3)

0-0 (1.erä)
1-0 (2.erä, 0:50, J-M Moilanen, J. Ikonen)
1-1 (3.erä, 8:19, T.Hurskainen, J.Karppanen)
1-2 (3.erä, 8:26, K.Nyqvist, S.Mielonen)
2-2 (3.erä, 10:38, H.Tahvanainen, T.Heiskanen)
2-3 (3.erä, 12:50, K.Nyqvist, S.Mielonen)

Kipa - PyU II 3-3 (3-1, 0-2, 0-0)

1-0 (1.erä, 0:08, S.Partanen, J.Hurskainen)
2-0 (1.erä, 2:52, J.Hurskainen, P.Saukkonen)
3-0 (1.erä, 4:21, S.Mielonen, T.Musikka)
3-1 (1.erä, 9:01, P.Hassinen, J.Pirhonen)
3-2 (2.erä, 13:39, T.Räty, P.Hassinen)
3-3 (2.erä, 13:50, A.Simonen, A.Lauronen)

Kipa Top-3
1. Sami Mielonen 1+2
2. Klaus Nyqvist 2+0
3. Jussi Hurskainen 1+1

+ Maalivahtipeli (Hyvä Simo!)
+ Joukkuepuolustus
- Maalinteko

 

Kausi alkaa 5.10. Joensuun Intersport Liikuntakeskuksessa

Viimeistelytreenit suoritettu ja KiPa on valmiina sarjan avaukseen, joka tapahtuu ensi lauantaina 5.10. paikassa Intersport Liikuntakeskus, Joensuu.

Ensimmäisenä klo. 11.00 vastaan asettuu vanha tuttu TDy (Tuupovaaran Dynamo), joka on ollut aina vaarallinen ja siis heti loistava tason mittari kauden avauksessa.

Toisessa ottelussa klo. 13.00 vastaan asettuu uusi tuttavuus sarjanousija PyU II (Pyhäselän Urheilijat Kakkonen), jossa kokemus jyllää aina liigatasolta asti, joten kovat pelit on luvassa heti kärkeen.

Tervetuloa kannustamaan Säbäkipa voittoihin!


KIPA SUOMEN CUPIN HAASTAJAFINAALIIN!!

KiPa-90 salibandyn Suomen Cup taival jatkuu sittenkin, haastajafinaalissa!

Kukaan 6-, 5- tai 4-divisioon joukkueista ei selvinnyt Cupin kolmannelle kierrokselle ja KiPa saalisti eniten pisteitä toiselta kierrokselta, tämä tarkoittaa sitä että KiPa on haastajafinaalissa!! Vastaan asettuu Sastamalan Woima (5div). Haastajafinaali pelataan samassa finaalitapahtumassa missä pelataan myös miesten ja naisten Cupin finaalit. Peli on tammikuussa, mutta ottelupaikkakunta ei vielä tiedossa. Viime vuonna finaali oli Tampereella, eli isolle hallille päästään pelaamaan joka tapauksessa!

Mahtavaa! Hyvä KiPa!!

 

Cuptaival päättyi

Kiteen Pallon salibandyjoukkueen taival katkesi Suomen Cupin toiselle kierrokselle. KiPa voitti Kontiolahdella ensimmäisessä ottelussa 3 divisioonan Lahden Royals:in lukemin 6-4. Teho Sport pelaajana palkittiin kolme maalia tehneen KiPa:n Jussi Hurskainen! Kahdessa muissa otteluissa tuli lunta tupaan urakalla, OuPa (2div.) voitti KiPa:n 6-2 ja viimeisessä ottelussa vajaamiehistöllä esiintynyt KiPa murskattiin Leba:n toimesta 13-1. Lohkosta jatkoon siis Leba ja OuPa.

 

Leba-96             5p
OuPa                5p
Kiteen Pallo       2p
Royals              0p


Suomen Cupin toinen kierros Kontiolahdella lauantaina 21.9.2013!

KiPa-90 salibandy kohtaa Teho Sport Suomen Cupin toisella kierroksella 2. divisioonan LeBan ja OuPan, sekä Royalsin Lahdesta (3div).


Otteluohjelma:
11.00 LeBa -96 - OuPa
12.00 Royals - KiPa -90
14.00 LeBa -96 - Royals
15.00 OuPa - KiPa -90
17.00 OuPa - Royals
18.00 KiPa -90 - LeBa -96


KIPA JATKOON SUOMEN CUPISSA!!

Avausvoitto PaU salibandysta riitti lopulta jatkoon. KiPa hävisi Hatsinalle 3-2 ja IN-Teamille 6-4. PaU hävisi oman viimeisen pelin Hatsinalle, joten KiPa kolmantena jatkoon! Cupin toinen kierros pelataan 21 - 22 syyskuuta. Pelipaikka vielä avoin

Hatsina  6p
IN-Team 4p
KiPa        3p
PaU        2p

11:00 Kiteen Pallo - PaU            6-4
12:00 IN-Team - Hatsina II         8-9
14:00 Hatsina II - Kiteen Pallo   3-2
15:00 PaU - IN-Team                  5-5
17:00 IN-Team - Kiteen Pallo    6-4
18:00 Hatsina II - PaU                 8-7


Yhteistyökumppanit